Terug

Thomas W├╝stefeld

Als oplossingsgericht coach staat voor Thomas één woord voorop: eigenaarschap. De betrokkenen laten zien welke kwaliteiten zij bezitten om deze nog meer te gaan benutten, altijd kijkend vanuit mogelijkheden.
Veelal wordt Thomas gevraagd om leerkrachten te coachen die het gevoel hebben “de grip” op de groep kwijt te zijn, waarbij vaak een terugloop van leerrendement zichtbaar is.

Kenmerkend voor zijn coaching is de focus die ligt op het scherp krijgen van persoonlijke kwaliteiten van de leerkracht. Eventuele belemmeringen worden oplossingsgericht en zorgvuldig aangepakt, zodat de werkzaamheden weer met hernieuwd vertrouwen opgepakt kunnen worden. Helpend hierbij is de ruime onderwijservaring die Thomas heeft.

In de trainingen die door Thomas verzorgd worden staat de persoonlijke leervraag van de deelnemer centraal. Hij zorgt dat er maatwerk geleverd wordt om zodoende de deelnemer een volgende stap te laten zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast houdt Thomas zich bezig met het uitzetten en implementeren van onderwijs aan meer- en hoogbegaafden. Aansluiten bij wat nodig is voor alle betrokkenen is en blijft een uitdaging binnen de context waar de leerkracht, leerling en ouder dagelijks mee te maken heeft. Door oplossingsgericht te kijken en te zoeken naar een volgende kleine stap vooruit kunnen weer nieuwe deuren geopend worden.

In zijn werk probeert Thomas dicht bij zichzelf te blijven en is de mix van het werken vanuit je hart, gekoppeld aan gerichte begeleidingsinterventies voor hem de juiste combinatie.

twustefeld@impulsorganisatieadvies.nl 

Terug
Meer weten? Neem gerust contact met ons op:
Contact