Impuls Logo
 
 


Impuls voor Primair Onderwijs
Deep Democracy
Zelforganisatie in de Zorg
Oplossingsgericht en Systemisch Werken
Masterclass Systemisch werken aan gedrag en communicatie
Opleiding Oplossingsgericht en Systemisch Werken voor Onderwijsprofessionals
Oplossingsgerichte Organisatieopstellingen
Modules Oplossingsgericht en Systemisch Werken
Impulsklas-trainingen
Oplossingsgericht Coachen
Oplossingsgericht Leidinggeven
De trainingen van Impuls
Formulier meer informatie
Aanmeldformulier training
Masterclass Systemisch werken aan gedrag en communicatie
  • Ben je er klaar voor om nóg meer te zijn wie je echt bent in je werk en daarbuiten?
  • Pas je systemische interventies toe in je werk en wil je hier nog meer uithalen?
  • Ben je nieuwsgierig naar systemisch werken?
  • Heb je geproefd aan systemisch werken en ben je toe aan een verdiepingsslag voor jezelf?

Speciaal voor onderwijs- en zorgprofessionals die kinderen, volwassenen en gezinnen begeleiden heeft Impuls een splinternieuwe persoonlijk leiderschap tweedaagse training waarin we met behulp van de principes van het systemisch werken kijken naar jezelf en naar communicatie. Zodat jij nog authentieker in je werk kunt staan en meer uit jouw contacten met anderen kan halen.
Uniek aan deze tweedaagse is de combinatie van systemisch- en oplossingsgericht werken aangevuld met nuttige inzichten en oefeningen uit NLP. Daarbij maken we steeds de vertaalslag naar je eigen werkpraktijk.

Als onderwijs/zorgprofessional zijn we primair geïnteresseerd in onze leerlingen/cliënten, hun ouders en in onze collega’s. Wat gaat er in hen om, wat beweegt hen, waarom vertonen ze het gedrag dat wij waarnemen? Wat laat jij zien in je gedrag naar andere mensen? En nog belangrijker: wat is de boodschap van het vertoonde gedrag van jezelf en anderen?
In deze tweedaagse training reiken we je oefeningen en informatie aan om nog meer inzicht in je eigen gedrag te krijgen en meer uit het contact met anderen te halen. Zoals je van ons kent zijn de oefeningen gebaseerd op een theoretisch kader. Omdat je vooral leert door te doen, is actief bezig zijn de hoofdmoot van de tweedaagse. Veel oefeningen, korte uitleg, DOEN, reflecteren, de toepassing bespreken in je eigen werkveld. Plezier en humor zullen ons begeleiden op deze interessante ontmoetingsreis naar ons zelf en de ander.

Deze tweedaagse is een aanvulling op de Opleiding Systemisch en Oplossingsgericht Werken, maar kan ook als losse module gevolgd worden als je specifiek aan de slag wil met systemisch werken vanuit NLP principes rondom het thema gedrag en communicatie van jezelf in (werk)relatie tot anderen.

We gaan aan de slag met de volgende thema’s:

  • Wie ben ik en wat is voor mij belangrijk? Waarom doe ik wat ik doe en wat zit er soms in de weg? We gaan aan de slag met je belemmerende overtuigingen
  • Principes van systemisch  en oplossingsgericht werken worden door de dagen heen verweven in de oefeningen
  • Communicatie: Hoe communiceer ik krachtig en authentiek? Hoe zet ik al mijn zintuigen in om informatie te geven en te ontvangen?
  • Krachtige relaties bouwen: werken aan optimaal rapport en groeien door feedback

Praktische info:
Data: 23 en 24 november 2017
Tijden: 9.30 uur tot 16.30 uur
Locatie Leiden
Kosten: €500,00
Trainers: Katrien Schober en Theo Bruekers

Het wordt een training op maat waarin we aan de slag gaan met jouw persoonlijke inbreng en bepalen samen met de deelnemers welke onderdelen het meest belangrijk zijn voor de groepsleden om mee te werken.
Je gaat naar huis met nog meer inzicht in jezelf en veel tips en tools om direct toe te passen in je dagelijkse praktijk. Waar nodig zijn we beschikbaar voor extra ondersteuning.
Heb je vragen, neem gerust contact op.

Wij kijken ernaar uit om samen door dit programma te dansen! Ben je net zo enthousiast als wij?
info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com