Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Florianne Bonhof

Florianne Bonhof is trainer en coach bij Impuls. Ze is vanaf het begin van haar carrière gedreven om kinderen betekenisvol onderwijs te bieden. Het ontwerpen van nieuwe werkvormen en eigen onderwijs geeft haar energie. Vanuit haar enthousiasme kan ze inspirerend vertellen en de ander meenemen in haar ideeën rondom vernieuwingsonderwijs.

Floriannes drijfveer is om het onderwijs voor kinderen betekenisvol te maken waarbij kinderen leren vanuit plezier. Ze weet hun nieuwsgierigheid te wekken door haar innovatieve manier van onderwijs geven. Haar kwaliteit zit in het ontwikkelen van nieuwe werkvormen waarbij zij weet los te komen van de methode en de leerdoelen hierin als leidraad kan nemen. Het bouwen aan haar relatie met het kind en het inzetten van haar oplossingsgerichte gespreksvaardigheden zorgt ervoor dat kinderen eigenaar worden van hun leerproces en zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

Florianne heeft een rustige en positieve uitstraling waarin zij volwassenen en kinderen als geen ander oordeelloos zichzelf laat zijn. Door middel van training en coaching geniet zij ervan andere leerkrachten te inspireren met haar ervaringen en werkwijze rondom vernieuwingsonderwijs. In haar werkwijze gaat ze praktisch met deelnemers aan de slag. Florianne denkt mee en schakelt snel naar creatieve oplossingen die niet alleen aansluiten op de leervraag van de deelnemers maar ook gekoppeld zijn aan theorie.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com