Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Impulsklas: Chantal Neys

Chantal Neys werkt sinds 2015 als Impulsklasbegeleider. Zij verzorgt de Impulsklas in Leiden voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 samen met Désirée Keijzer.
Chantal werkt in het speciaal basisonderwijs in Leiden. Het sbo geeft expertise terug aan de scholen in het basisonderwijs in de vorm van speltherapie, logopedie, lees-taalexperts, rekenexperts en de Impulsklassen. Chantal heeft ruime ervaring binnen het sbo; eerder was zij werkzaam als leerkracht, intern begeleider en als begeleider van kinderen met een rugzakje. Nadat zij een aantal jaar een uitvoerende rol had, zorgt zij nu dat de juiste expertise bij de juiste leerlingen komt.

De Impulsklas past perfect bij de visie van Chantal op het begeleiden van kinderen. Het kijken naar wat lukt in plaats van het kijken naar wat er niet goed gaat, vindt Chantal erg belangrijk. En uitgaan van de kwaliteiten en vaardigheden van het kind: van een 7 een 8 maken, zorgt er vaak voor dat de 4 ook mee omhoog wordt getrokken’.
De driehoek kind-school- ouders vindt Chantal een absolute meerwaarde aan de Impulsklas. Door de kracht van het samenwerken is er altijd wel een weg te vinden.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com