Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Impulsklas: Lenneke Balyon

In september 2016 is Lenneke Balyon samen met Loes Brugman gestart met de Impulsklas voor het Jonge Kind op basisschool De Stevenshof in Leiden.

Lenneke is de trotse moeder van vier zoons en sinds 16 jaar werkzaam in het Speciaal Basis On-derwijs. Eerst als onderwijsassistent en daarna als leerkracht op SBO de Marke. Lenneke werkt sinds 3 jaar op SBO De Vlieger. Naast de Impulsklas is zij leerkracht bij de kleuters.

Lenneke heeft in haar loopbaan tot nu toe veel ervaring opgedaan, cursussen gevolgd en vooral veel plezier gehad in haar werk met de kinderen. Het liefst werkt zij met jonge kinderen. Het geeft haar energie om de kinderen plezier te geven in het leren, hen uit te dagen en verder te helpen in hun ontwikkeling. Lenneke vind het belangrijk om een veilige leeromgeving te creëren en een vertrouwensband te ontwikkelen. Dit komt het welzijn en de ontwikkeling van het kind ten goede, maar ook het leerproces.
Het werken in de Impulsklas is voor Lenneke een uitdaging, de driehoek kind-ouder-school die hierin centraal staat is voor haar essentieel voor de ontwikkeling van de kinderen. 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com