Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Impulsklas: Loes Brugman

In september 2016 is Loes Brugman samen met Lenneke Balyon gestart met de Impulsklas voor het Jonge Kind op basisschool De Stevenshof in Leiden.

Kinderen uit groep 3 en 4 die problemen hebben met werkhouding en taakgedrag  zitten in deze klas. Ook kinderen die  moeite hebben met concentratie, impulscontrole of frustratietolerantie zitten in de groep. Deze diversiteit spreekt Loes aan. Samen met Lenneke laat ze de kinderen zoveel mogelijk succeservaringen opdoen zodat hun zelfvertrouwen wordt versterkt.

 Loes heeft 20 jaar in het regulier onderwijs gewerkt en daarna 10 jaar in het speciaal basisonderwijs. Ze heeft in 2012 haar Master Autisme gehaald. Het werken met jonge kinderen heeft haar belangstelling: "Ieder kind heeft recht op een goed plekje in het onderwijs en ik wil daar graag aan meewerken."

Als impulsklasbegeleider houdt Loes zich bezig met het begeleiden en ondersteunen van ouders over verschillende opvoedingskwesties. Er wordt een aantal thema’s behandeld  die ouders handvatten kunnen geven  hoe om te gaan met hun kind. Ouders leren van en met elkaar. Door op een oplossingsgerichte manier te kijken naar verschillende aspecten binnen het opvoeden versterk je het vertrouwen in het omgaan met het kind. Een positieve nieuwe aanpak kan helpen om  op een andere manier te kijken  naar het kind. Wederzijds respect en openheid is hierbij belangrijk. De driehoek kind-ouder-school  is een uniek concept om met elkaar het kind te begeleiden naar een goede ontwikkeling.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com