Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Impulsklas: Marije Schneijderberg

Marije Schneijderberg werkt als Impulsklasbegeleider op basisschool Weilust in Breda. Zij doet dit samen met Michelle de Bie.

Marije is naast Impulsklasbegeleider ook IB-er op deze school. Marije is begonnen als leerkracht basisonderwijs, waarbij zij ervaring heeft opgedaan in alle groepen. Het werken met kinderen met speciale onderwijsbehoeften vindt zij een uitdaging. Zij heeft ook gewerkt als remedial teacher. Naast de lerarenopleiding heeft Marije de studie’s remedial teaching, psychomotorische kindertherapie en interne begeleiding afgerond.

Marije vindt het belangrijk dat ieder kind zich optimaal mogelijk kan ontwikkelen. De Impulsklas kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren. Aan de Impulsklas nemen kinderen deel die een positieve impuls kunnen gebruiken betreft hun concentratie, taakgerichtheid, sociale vaardigheden, gedrag, etc. In de Impulsklas focussen we op wat wél lukt. Kinderen doen op deze manier veel succeservaringen op, waardoor hun ontwikkeling een impuls krijgt. Doordat de kinderen meer worden gezien en gehoord zullen zij meer plezier ervaren op school.

In de Impulsklas worden de ouders op een positieve manier betrokken bij de aanpak van het gedrag van hun kind. Naast de ouders worden ook de leerkracht(en) en de klasgenoten betrokken bij het proces. De samenwerking tussen kind, ouders en school zorgt ervoor dat een positieve gedrgasverandering blijvend kan zijn. Dat is wat de Impulsklas zo uniek en waardevol maakt.

 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com