Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Impulsklas: Michelle de Bie

Michelle de Bie werkt als Impulsklasbegeleider op basisschool Weilust in Breda. Zij doet dit samen met Marije Schneijderberg.

Michelle is naast Impulsklasbegeleider ook leerkracht van groep 8 en zij begeleidt de woordenschatklas op deze school. Michelle heeft na haar PABO opleiding direct de Master SEN Gedragsspecialist gevolgd om zich meer te verdiepen in de ontwikkelingen van kinderen op het gebied van gedrag. Het werken met kinderen met speciale onderwijsbehoeften vindt zij een uitdaging.

Het oplossingsgericht werken ziet Michelle als de kracht van de Impulsklas en het onderwijs in het algemeen. Kijk naar wat wel werkt en laat vooral wat niet werkt. Dit is de mindset die Michelle hanteert en nastreeft. Elke stap in de goede richting is een ontwikkeling voor het kind, school en ouders. De samenwerking in deze 'gouden driehoek' zorgt ervoor dat het kind positieve ontwikkelingen en succeservaringen opdoet. Michelle stimuleert kinderen en ouders graag te durven om uitdagingen aan te gaan en hiermee te ervaren dat het ook anders kan. Met name ervaren dat iets heel prettig werkt zorgt vaak vanzelf dat je daar meer van wilt.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com