Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Gaby de Boer

Gaby werkt bij Impuls als coach en trainer. Ze heeft jarenlange ervaring als leerkracht in het vernieuwingsonderwijs en is tevens als Intern Begeleider werkzaam geweest. Werken met portfolio, ateliers, en het voeren van coachgesprekken heeft zij goed in de vingers. Ze heeft de master ‘Special Educational Needs’ afgerond, waardoor ze is gecertificeerd als gedragsspecialist. Ook heeft ze veel gehaald uit het traject ‘Pedagogische Tact’.

Gaby is een gedreven, enthousiast en oprecht betrokken persoon. Ze kan als geen ander in korte tijd een veilige sfeer creëren en het eigenaarschap bij zowel kinderen als volwassenen sturen. Ze geniet ervan om groepsprocessen te begeleiden en mensen verantwoordelijk te maken voor hun eigen leerproces. Gaby is goed in het maken van verbinding en het aangaan van de relatie. Samenwerking, openheid en (zelf)vertrouwen zijn daarin de basis.

Uitdaging en afwisseling past bij haar. Naast haar rol als trainer en coach is zij Impulsklasbegeleider, leerkracht in het basisonderwijs en is ze werkzaam op de pabo waarbij ze studenten begeleidt bij projecten en tijdens hun stages.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com