Impuls Logo
 
 


Het Team van Impuls
Bart van Loon
Katrien Schober
Corina Hartgers
Els Beekman
Peter Bette
Gaby de Boer
Florianne Bonhof
Theo Bruekers
Marit Buitendijk
Dorothe Busscher
Nick van Deudekom
Mascha van Delft
Karin Engelen
Bert Garssen
Marianne Geurts
Beppy de Groot
Judith Klerks
Hans Theeboom
Mark Veermans
Thomas Wüstefeld
Impulsklas: Lenneke Balyon
Impulsklas: Michelle de Bie
Impulsklas: Loes Brugman
Impulsklas: Désirée Keijzer
Impulsklas: Chantal Neys
Impulsklas: Mirjam Nooijens
Impulsklas: Marije Schneijderberg
Marianne Geurts

Marianne werkt als teamcoach, trainer en projectbegeleider. In 1993 startte ze haar carrière als beleidsmedewerker en docent bij het huidige ROC Zoomvliet College in West Brabant. Tevens doceerde ze aan de Wageningen University and Research Centre. Na diverse functies op HRM-gebied in het bedrijfsleven en de zorg, startte ze in 2006 haar eigen onderneming in training, coaching en projectbegeleiding in het zuiden van Nederland.

In haar werkwijze is Marianne heel open en spontaan gericht op 'dat wat werkt' om samen het doel van de training, coaching of begeleiding op een effectieve en praktische wijze te bereiken. Ze is meester in het begeleiden van doelgerichte dialogen die écht de essentie raken. Haar rijke persoonlijke ervaringen werken inspirerend en haar enthousiasme om te werken vanuit de belangrijke overtuiging dat 'iedereen er toe doet en er bij hoort' werkt aanstekelijk. Marianne is ook erg actief op het vlak van stimulatie van werkgevers om samen te werken met mensen met bijzondere gaven en een afstand tot de arbeidsmarkt.

Haar specialiteiten zijn groepsdynamica, communicatie, samenwerking in en tussen organisaties, teambuilding, strategiebepaling, effectief overleggen, coaching en leiderschap. Allemaal 'doorspekt' met oplossingsgerichte en systemische toepassingen.

mgeurts@impulsorganisatieadvies.nl

 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com