Impuls Logo
 
 


Contact
Routebeschrijving
Adresgegevens
Nieuwsbrief
Algemene Voorwaarden
Nieuwsbrief
Links
Sitemap
Routebeschrijving naar kantoor Impuls

Vanuit de richting Arnhem:

Van Arnhem richting Dieren (via Velperbroekcircuit: richting Zutphen). In Dieren richting Zutphen aanhouden. Door Leuvenheim heen rijden. Bij de rotonde "Brummen" linksaf, dan de Arnhemsestraat volgen, over het Marktplein, de Zutphensestraat op. Na enkele bochten ziet u aan de linkerkant van de weg nr 81.

Vanuit de richting Zutphen:

Via de snelweg van Zutphen naar Brummen, komende over de nieuwe brug in Zutphen, op de rotonde rechtsaf (Brummen Noord), daarna links aanhouden, Brummen inrijden. U bevindt zich op de Zutphensestraat. Na ongeveer 1 km ziet u rechts nr. 81. 

OF:

Via de "oude brug" in Zutphen richting Brummen rijden. Op de rotonde rechtdoor (Brummen Noord), daarna links aanhouden, Brummen inrijden. U bevindt zich op de Zutphensestraat. Na ongeveer 1 km ziet u rechts nr. 81. 

Vanuit de richting Apeldoorn (Vanuit ri. Amersfoort afslag Apeldoorn-Zuid):

Vanuit Apeldoorn langs het kanaal, bij restaurant 'De Brugkabouter' linksaf, het bordje 'Brummen' volgen. Ruim voor het spoor linksaf de L.R. Beijenlaan inslaan, richting industriegebied Brummen en dus niet rechtdoor naar Brummen-centrum. Na het inrijden van de bebouwde kom, op de T-kruising rechtsaf slaan (Hazeberg). Over het spoor links aanhouden en rechtdoor de Spoorstraat in. Op de kruising met de Zutphensestraat linksaf, nr 81 ligt na 50 meter aan de linkerkant.

Met de trein:

Met de rug naar het station Brummen staande loop je linksaf. Na 50 meter rechtsaf de Spoorstraat in. UItlopen tot de kruising met de Zutphensestraat. Daar links. Na 50 meter ligt nr. 81 aan de linkerkant.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com