Impuls Logo
 
 


Deep Democracy
Impulsklas
Tweedaagse Oplossingsgericht Werken
Aanbod Impuls voor Primair Onderwijs
Opleiding Oplossingsgericht en Systemisch Werken voor Onderwijsprofessionals
Samenwerking Impuls met HTTGO
Opleidingen tot Coach en Leidinggevende
Oplossingen voor passend onderwijs
In één dag in beweging
Waarom in één dag in beweging?
Hoe dóen jullie dat dan?
In beweging...en dan?
Klassiek onderzoek
Nieuwsbrief 'Lastige Groep'
Over de Impuls-nieuwsbrief
Waarom in één dag in beweging?

 

 

 

 

 

 

 

  

Herkent u dit? U bent als bovenschools directeur of directeur betrokken bij een schoolteam waar het niet wil vlotten. U krijgt serieuze signalen van onrust en onvrede en de school krijgt de zaak maar niet op de rit. Men dreigt vast te lopen. U weet dat u hier moet ingrijpen. Impuls Organisatieadvies werkt in situaties als deze met een Oplossingsgerichte methodiek die zorgvuldig, kostenbesparend en effectief is.
 
Door gebruik te maken van het Oplossingsgerichte onderzoek ‘In één dag in beweging’, doet u recht aan de complexiteit en gevoeligheid van de situatie. Wij starten met een gedegen analyse en rapportage, maar dan zó dat het team zelf van begin af aan betrokken is bij de analyse, het verbeterplan en tegelijkertijd aan de slag gaat met het verbeteren van de huidige situatie. Hierdoor verliest u geen kostbare tijd aan onderzoek dat niet gedragen wordt door de betrokkenen. Integendeel, met onze werkwijze gaat het team direct samen van start en werkt aan duurzame verbetering.

Te mooi om waar te zijn? Impuls heeft deze aanpak in de praktijk ontwikkeld. De afgelopen twee jaar hebben meer dan 20 scholen hiervan geprofiteerd. Bij de ontwikkeling van 'In één dag in beweging' verscheen deze blogpost. Een interview met een opdrachtgever die deze manier van werken heeft ervaren, leest u in onze nieuwsbrief van september 2009 (schooldirecteur en algemeen directeur).  Bent u benieuwd of dit iets voor u kan zijn? Lees dan hier verder of neem contact op met Impuls.


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com