Impuls Logo
 
 


Impuls voor Primair Onderwijs 2017-2018
Deep Democracy
Tweedaagse Masterclass: De Beste Versie Van Jezelf
Zelforganisatie in de Zorg
Oplossingsgericht en Systemisch Werken
Impulsklas-trainingen
Oplossingsgericht Coachen
Oplossingsgericht Leidinggeven
De trainingen van Impuls
Formulier meer informatie
Aanmeldformulier training
Tweedaagse Masterclass: De Beste Versie Van Jezelf

Vind de weg naar.... de beste versie van jezelf

Je hebt een hoop bagage waarmee je leiding geeft of coacht in jouw organisatie. Je kent vast de situaties waarin je op je best bent, waarin je veel kunt toevoegen en anderen ook in hun kracht kunt zetten. Wat zou het mooi zijn als die momenten vaker vóórkwamen.

Heb jij het gevoel soms achter de feiten aan te rennen? Wil je creatief, flexibel of inspirerend zijn, maar je weet anderen niet te bereiken? Merk je dat je in interactiepatronen terecht komt, waar niemand echt mee geholpen is en jijzelf ook al niet?

De oorzaak hiervan ligt in jouw aandacht en bewustzijn. Weet je jouw intuitie voldoende te gebruiken? Hou je verbinding met waar het eigenlijk om gaat? Hou je jouw focus open en breed? Blijf je heel bewust keuzes maken en weet je anderen daarbij te betrekken?

In deze Masterclass leer je de tools om ook in moeilijke omstandigheden de beste versie van jezelf te zijn. Dat is goed voor jezelf, voor je omgeving en de resultaten die je samen met anderen wilt bereiken.

Wanneer is deze Masterclass nuttig?

  • Je wilt open en creatief blijven, ook als het superdruk is, zodat je bewuste keuzes kunt blijven maken
  • Je wilt verbinding blijven voelen in de interactie met groepen, zodat je regie kunt nemen en samen tot de juiste oplossingen komt
  • Je wilt beter aanvoelen wat in ee situatie de beste richting of interventie is
  • Je wilt minder werken vanuit je hoofd of vanuit een mening en meer werken vanuit je intuitie
  • Je wilt ook in emotioneel beladen situaties, de kalmte in jezelf blijven voelen en van daaruit handelen.


JA EN?

In deze masterclass maak je een verdiepingsslag in jouw oplossingsgerichte manier om gesprekken te voeren om mensen te helpen ontwikkelen.

JA staat voor een eenduidige en oordeelloze acceptatie van de ander en van de huidige situatie waarin die zich bevindt.

EN staat voor het prikkelen, uitnodigen, aanmoedigen van het verlangen en het vertrouwen om te ontwikkelen en verbeteren.

Radicaal eenvoudig, maar nog niet zo gemakkelijk om te doen. Accepteren in het hier en nu. Oordeelloos beschouwen. Wie kan zeggen dat het allemaal makkelijk is? Oefenen helpt.

Voor wie? Deze Masterclass is bestemd voor deelnemers die ervaring hebben met intuïtief leiderschap of Oplossingsgericht werken. Oplossingsgericht geschoold? Leer hoe je dichter bij jezelf blijft in gesprekken en hoe je door je intuïtie in te zetten de oplossingsgerichte modus naar jezelf en je omgeving als vanzelf versterkt.

Geschoold in intuïtief leiderschap? Leer hoe de oplossingsgerichte grondhouding en vaardigheden je de taal en tools bieden om intuïtief leiderschap gerichter in de praktijk in te zetten.

Hoe? Deze Masterclass is een proeftuin waarin je bewustzijn verruimt op wat dingen betekenen voor jou. Je oefent en krijgt direct feedback op de lastige situaties die nu voor je spelen. We creëren een omgeving waarin je geïnspireerd raakt door de uitwisseling met anderen en de kennis van de trainers. Er is

  • Aandacht voor houding, denken en voelen in situaties waar je op je best bent
  • Heel veel gelegenheid om te oefenen en direct feedback krijgen
  • Kennis, contact en uitwisseling met anderen om jou te inspireren
  • Deskundige facilitering door trainers die weten waar ze mee bezig zijn.

Resultaat: Je gaat naar huis met een duidelijke focus op de issues die nu voor je spelen. Je weet hoe je dingen aan gaat pakken. Je voelt je rijker, meer geoutilleerd en meer in contact met jezelf en de wereld.

Wanneer? 19 en 20 september vindt de tweedaagse plaats.

Trainers:  Bart van Loon (Impuls) en Jolien Slavenburg (Kernzaken)


Direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook.

Investering €1.197,-.  Meld je aan vóór 20 mei a.s. en profiteer van de snelle beslissers-prijs van €1.097,-

Nieuwsgierig? Bart en Jolien doen ter voorbereiding op deze tweedaagse een sneak preview op 9 mei a.s. van 10:00 tot 16:00 in Heteren.  Voor €199,- kun je daarbij zijn en een geweldige dag beleven waar je van alles opsteekt. Als je mee wilt doen, mail je Bart even....

 

 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2017 | webdesign by www.ramdath.com