Impuls Logo
 
 


Impuls voor Primair Onderwijs 2017-2018
Deep Democracy
Tweedaagse Masterclass: De Beste Versie Van Jezelf
Zelforganisatie in de Zorg
Oplossingsgericht en Systemisch Werken
Impulsklas-trainingen
Scholing Impulsklasbegeleiders
Impulsklas Trainingen 2017-2018
Impulsklasbegeleiders intervisiedagen
Overige scholingsmogelijkheden
Scholing Coordinatoren
Implementatietraject
Oplossingsgericht Coachen
Oplossingsgericht Leidinggeven
De trainingen van Impuls
Formulier meer informatie
Aanmeldformulier training
Impulsklasbegeleiders intervisiedagen

3x per jaar komen de Impulsklasbegeleiders uit Nederland bij elkaar om de kwaliteit van de Impulsklassen met elkaar te blijven waarborgen en verbeteren. Leren van elkaar staat op deze dagen centraal.


Aan de hand van thema’s die door Impulsklasbegeleiders, Impulsklas coördinatoren en de Impulsklas supervisor worden aangedragen vindt een uitwisseling plaats van wat er in de groepen wordt  gedaan om de effectiviteit van de Impulsklas resultaten nog verder te verhogen. Verder worden expertise en de nieuwste ontwikkelingen vanuit Impuls gedeeld. Aan de hand van eigen ingebrachte videobeelden uit de diverse Impulsklasgroepen ervaren deelnemers direct de verschillen en overeenkomsten tussen de doelgroepen en is zichtbaar op welke gebieden maatwerk noodzakelijk is.

Samen kijken we wat er werkt en wat nog aandacht verdient. Iedere uitvoerder werkt aan eigen ontwikkelvragen en kan deze zowel tijdens als buiten de intervisiedagen om bespreken met de coördinator of de supervisor.


Om de kwaliteit van de Impulsklassen te waarborgen en te zorgen dat de nieuwste ontwikkelingen overal geïmplementeerd worden, is deelname aan  minimaal 2 van de 3 intervisiedagen voor uitvoerders van Impulsklassen verplicht om hun registratie als begeleider van de Impulsklas te behouden.


Intervisiedagen 2016-2017

  • 15 november 2016
  • 8 maart 2017
  • 16 mei 2017

 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2017 | webdesign by www.ramdath.com