Impuls Logo
 
 


Impuls voor Primair Onderwijs
Deep Democracy
Zelforganisatie in de Zorg
Oplossingsgericht en Systemisch Werken
Impulsklas-trainingen
Scholing Impulsklasbegeleiders
Wat deelnemers ervan vonden
Impulsklas Trainingen 2017-2018
Impulsklasbegeleiders intervisiedagen
Overige scholingsmogelijkheden
Scholing Coordinatoren
Implementatietraject
Oplossingsgericht Coachen
Oplossingsgericht Leidinggeven
De trainingen van Impuls
Formulier meer informatie
Aanmeldformulier training
Impulsklasbegeleiders intervisiedagen

Jaarlijks komen de Impulsklasbegeleiders uit Nederland bij elkaar om de kwaliteit van de Impulsklassen met elkaar te blijven waarborgen en verbeteren. Leren van elkaar staat op deze dagen centraal.


Aan de hand van thema’s die door Impulsklasbegeleiders, Impulsklas coördinatoren en de Impulsklas supervisor worden aangedragen vindt een uitwisseling plaats van wat er in de groepen wordt  gedaan om de effectiviteit van de Impulsklas resultaten nog verder te verhogen. Verder worden expertise en de nieuwste ontwikkelingen vanuit Impuls gedeeld. Aan de hand van eigen ingebrachte videobeelden uit de diverse Impulsklasgroepen ervaren deelnemers direct de verschillen en overeenkomsten tussen de doelgroepen en is zichtbaar op welke gebieden maatwerk noodzakelijk is.

Samen kijken we wat er werkt en wat nog aandacht verdient. Iedere uitvoerder werkt aan eigen ontwikkelvragen en kan deze zowel tijdens als buiten de intervisiedagen om bespreken met de coördinator of de supervisor.


Om de kwaliteit van de Impulsklassen te waarborgen en te zorgen dat de nieuwste ontwikkelingen overal geïmplementeerd worden, is deelname aan  minimaal 1 van de trainingsdagen voor uitvoerders van Impulsklassen verplicht om hun registratie als begeleider van de Impulsklas te behouden. De Impulsklas Coördinatoren volgen ten minste 1 Impulsklas Coördinatoren trainingsdag en ten minste 1 Impulsklas Themadag. De Impulsklasbegeleiders volgen ten minste 1 Impulsklas Themadag.


Trainingsdagen 2017-2018

  • 10 oktober 2017 en 24 mei 2018 - Impulsklas Coördinatoren trainingsdag
  • 6 november 2017 - Impulsklas Themadag, Systemisch Werken
  • 6 april 2018 - Impulsklas Themadag, Verdieping Oplossingsgerichte gespreksvoering
  • 22 januari 2018 - Regionale trainingsmiddag (regio oost, west en zuid)

 


info@impulsorganisatieadvies.nl | contact | copyright 2018 | webdesign by www.ramdath.com